Інформація
Ваш кошик порожній

Про Котнар

Про Котнар

COTNAR це виноробний комплекс повного циклу виробництва, до складу якого входять власні виноградники 200га, завод первинного виноробства (на якому відбувається переробка винограду та виготовлення вин), завод вторинного виноробства (де готову продукцію розливають у пляшки), виносховища, дегустаційний зал біля підніжжя схилу. Ми вирощуємо білі, рожеві і червоні європейські сорти винограду, в тому числі Мускат Оттонель, Шардоне, Леанка, Трамінер рожевий, токайські сорти: Мускат білий, Фурмінт, Липовина (Гарс Левелю), Кейкфранкош, Блоубургер, Мерло, Каберне - Совіньон, Сапераві і інші. Унікальний природний клімат і працьовитість виноробів, угорські традиції та досвід професіоналів, створюють вино закарпатських виноградників. У Закарпатті є мінеральні джерела, які насичують грунт мікроелементами, де ростуть наші виноградники.

Первинне Виноробство

Завод виноробства COTNAR оснащений сучасними лініями, які використовуються для прийому і переробки винограду європейських білих сортів винограду, для червоних, для ізабельних сортів. Так само на виноробні виключається механічний вплив на виноград в процесі його переробки. Стічники, вакуумні преси та насоси відповідають найвищим вимогам. Зібраний виноград відразу надходить на завод первинного виноробства, де потрапляє в дробарку, в якій гребені відокремлюються від ягід. Отримана мезга надходить під прес, після чого виноградний сік (сусло) поміщають в спеціальні резервуари з нержавіючої сталі.

Зберігання вина

Завдяки унікальному географічному положенню, Мужієво - найтепліший регіон Західної України. У вінохраніліщах COTNAR оптимальна температура зберігання вин досягається за допомогою автоматизованих кліматичних установок.

3D тур по заводу Котнар.